NailWithin
Гаро И Браќата Тавитјан - Македонското Срце Чука Во 7/8 mp3 flac download

Гаро И Браќата Тавитјан - Македонското Срце Чука Во 7/8 mp3 flac download

Tracklist

Диск 1
1 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Јосипа Лисац* Калино Моме
2 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Масимо Савиќ* Елено Ќерко
3 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Жељко Бебек* Јовано Јованке
4 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Хари Варешановиќ* Да Сум Бистра Вода
5 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Есма Реџепова* Зошто Си Ме Мајко Родила
6 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Каролина* Дафино Вино Црвено
7 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Мики Јовановски* Не Си Го Продавај Кољо Чифликот
8 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Тереза Кесовија* Калеш Бре Анѓо
9 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Аки Рахимовски* / Горан Бреговиќ* Сношти Сакав Да Ти Дојдам
10 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Оливер Драгојевиќ* Битола Мој Роден Крај
11 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Жељко Јоксимовиќ* Ој Девојче
12 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Нина Бадриќ* Не Кажувај Либе Добра Ноќ
13 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Сергеј Четковиќ* Градел Илија Манастир
14 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Јелена Томашевиќ* Судбо Моја
15 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Калиопи* Ој Јано, Јано
16 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Влатко Лозановски* Ајде Сонце Зајде
17 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Горан Каран* Море Сокол Пие
18 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Ристо Самарџиев* Деј Гиди Луди Млади Години
19 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Каролина* Со Маки Сум Се Родила
20 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Антонија Шола* Ах каде Е Мојто Либе

Barcode and Other Identifiers

  • Matrix / Runout: MK SRCE-08092012

Other versions

Category Artist Title (Format) Label Category Country Year
ПП 08/09 Гарабет Тавитјан* Со Браќата Тавитјан* И Најголемите Балкански Пејачи Гарабет Тавитјан* Со Браќата Тавитјан* И Најголемите Балкански Пејачи - Македонското Срце Чука Во 7/8 ‎(CD, Album, Dig) Paramecium Production ПП 08/09 Macedonia 2009
none Гаро* И Браќата Тавитјан* Гаро* И Браќата Тавитјан* - Македонското Срце Чука Во 7/8 ‎(CD, Album, Car) Paramecium Production none Macedonia 2012
CD 000 774, CD000774 Garo* & Tavitjan Brothers Garo* & Tavitjan Brothers - Makedonsko Srce Kuca U 7/8 ‎(CD, Album) City Records , Paramecium Production, City Records CD 000 774, CD000774 Serbia 2010
ПП 09/11 Гаро* И Браќата Тавитјан* Гаро* И Браќата Тавитјан* - Македонското Срце Чука Во 7/8 ‎(2xCD, Album, Dig) Paramecium Production ПП 09/11 Macedonia 2011
CD 5895794 Garo* & Tavitjan Brothers Garo* & Tavitjan Brothers - Makedonsko Srce Kuca 7/8 ‎(CD, Album, Car) Croatia Records CD 5895794 Croatia 2010

Гаро И Браќата Тавитјан - Македонското Срце Чука Во 7/8 mp3, flac download free. zip, rar arhcives.

Гаро И Браќата Тавитјан - Македонското Срце Чука Во 7/8
Performer: Гаро
Title: Македонското Срце Чука Во 7/8
Label: Paramecium Production ‎– none
Type: CD, Album, Cardboard
Country: Macedonia
Date of released: 2012
Category: Folk, World, & Country
Style: Folk
MP3 version ZIP size: 1859 mb
FLAC version ZIP size: 1253 mb
Rating: 5.0/5
Votes: 442
Available formats: MP3 FLAC WMA DMF AC3 ASF AUD TTA DTS XM